Trainingen

HR & Leadership zijn vakgebieden met een immense impact op de organisatie en HR Life Cycle. Voelt u zich als HR-professional steeds even comfortabel bij alle aspecten van uw job? Heeft u als manager soms nood aan extra handvaten? ​Onze trainingen zijn erop gericht om HR-professionals en managers samen te brengen en te empoweren in hun rol, zodat ze hun impact kunnen vergroten.

Ons trainingsaanbod

Een selectiegesprek voeren

objectief & doelgericht interviewen

Een ontslaggesprek voeren

samenwerking respectvol beëindigen

Feedback geven

feedback geven met impact

HR Strategie

doelstellingen en
HR-strategie aligneren

5+1 Compas®

functies objectief wegen aan de hand van de 5+1 Compas®-waarderingsmethodiek.

Salarisbenchmarking

hoe past benchmarking
in een strategisch loonbeleid

Tools for Talent

testresultaten vertalen naar concreet advies

 

Naast de topics die hun vaste plek hebben in ons trainingsaanbod biedt Hudson ook steeds de mogelijkheid om een training op maat te verzorgen.

Naargelang de ontwikkelbehoefte van jou of jouw medewerkers bekijken we graag hoe wij je als trainingspartner kunnen ondersteunen. Ontwikkeling en zichtbare resultaten liggen aan de basis van onze aanpak. Ons doel bij het aanbieden van een training is om degelijke en praktische handvaten aan te reiken om zo de meest optimale en lange termijn resultaten te realiseren. We stellen onze trainingen steevast samen op basis van co-creatie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je wenst te bespreken hoe we kunnen inspelen op jouw specifieke ontwikkelingsbehoeften.

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs