Financial Services

Financial Services

Binnen deze sector vormen de meest recente tendensen meteen ook de grootste uitdagingen voor de toekomst, ook op vlak van HR.

De financiële sector is een van de draagvlakken van onze maatschappij en omvat een veelheid aan bedrijven, die elk onmisbaar zijn in ons dagelijkse leven. De sector staat voor belangrijke nieuwe uitdagingen, zoals het voortdurend optimaliseren van de klantenervaring, het toegenomen belang van FinTech-bedrijven, de integratie van steeds strengere veiligheidsvoorschriften en uiteraard ook de digitalisering van hun diensten. Op vlak van HR staan de effectieve inkrimping van het aantal agentschappen, de opkomst van nieuwe functies (databeheer, risk management, etc.) en de shift naar meer agile organisatievormen hoog op de agenda.

AG heeft een rijk verleden als verzekeraar. Ze zijn een multikanaalverzekeraar die een volledig assortiment van verzekeringsproducten aanbiedt.

Ethias, opgericht in 1919 is een verzekeringsmaatschappij van onder andere openbare overheden, ondernemingen en particulieren.

KBC is een geïntegreerde bank-verzekeraar die zich hoofdzakelijk richt op particulieren en privatebankingcliënten, en op kleine en middelgrote ondernemingen.

Lees hun verhaal

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs