Healthcare & Life Sciences

Healthcare & Life Sciences

Deze sector heeft meer dan ooit nood aan specifieke profielen die voor toegevoegde waarde zorgen en vernieuwende ideeën durven implementeren.

De zorgsector en farmaceutische industrie zorgden de afgelopen decennia voor heel wat positieve evoluties,  zoals hogere levensverwachting, een betere levenskwaliteit, medische doorbraken, etc. Deze  sector staat dan ook nooit stil, maar ziet zich telkens opnieuw geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Denk maar aan de vergrijzing, globalisering en pandemieën, maar ook de digitale transformatie, enzovoort.  Meer dan ooit is er nood aan specifieke profielen die een antwoord vinden voor deze uitdagingen, voor toegevoegde waarde zorgen en bovendien vernieuwende ideeën durven implementeren.

AZ Groeninge is lid van het ziekenhuisnetwerk E17 waar kwaliteitsvolle en toegankelijke zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal staat.

Novartis is een onderneming in de gezondheidssector, met hoofdkantoor in Zwitserland, die oplossingen aanbiedt aan de veranderende behoeften van de patiënten.

Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) verricht baanbrekend basisonderzoek naar de werking van het menselijk lichaam, planten en micro-organismen.

Lees hun verhaal

Onze gespecialiseerde diensten

Healthcare

HR-diensten voor de zorgsector

MedTech & Life Sciences

HR-diensten voor MedTech & Life Sciences

Healthcare & Life Sciences Jobs

Vind een job in de sector!

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs