Life Sciences

Het life sciences ecosysteem heeft ontegensprekelijk de wind in de zeilen. In deze sector zijn 40.000 mensen actief en de zoektocht naar talent blijft onverminderd doorgaan.

Ons sterke Belgische life sciences ecosysteem koppelt de aanwezigheid van grote farmaceutische bedrijven aan nieuwe disciplines die pionieren met gepersonaliseerde healthcare. De sector focust op baanbrekend onderzoek, investeringen in biotechnologie, een zeer breed geneesmiddelengamma en innovatie in medical devices. De life sciences industrie vindt zichzelf continu opnieuw uit en is nog steeds in volle groei. In die context zoeken bedrijven voortdurend naar oplossingen voor de noden van de patiënt. Tegelijk moeten ze voldoen aan de strikte reguleringen en brengen ze het potentieel van de markt in kaart.

Deze diversiteit creëert een nood aan talent met zeer specifieke vaardigheden en ervaring. Hudson Healthcare stelt zich op als een betrouwbare partner van de life sciences industrie in België en staat klaar voor zowel kmo’s als multinationals. Onze gespecialiseerde unit ondersteunt u in de zoektocht naar experten die passen bij uw bedrijfsidentiteit.
Onze Hudson-consultants brengen hun sectorervaring mee bij het leveren van uiteenlopende diensten. We zoeken naar alle types medewerkers die uw bedrijf naar een nieuwe hoogte kunnen tillen. Wetenschappelijk de grenzen verleggen betekent immers ook dat u naast wetenschappelijke profielen ook de juiste experten in finance, data, operations, enzovoort in uw rangen wil tellen.

Naast het selecteren en rekruteren, staan onze consultants klaar om u te ondersteunen met

Gerelateerde verhalen

Novartis is een onderneming in de gezondheidssector, met hoofdkantoor in Zwitserland, die oplossingen aanbiedt aan de veranderende behoeften van de patiënten.

AZ Groeninge is lid van het ziekenhuisnetwerk E17 waar kwaliteitsvolle en toegankelijke zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal staat.

Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) verricht baanbrekend basisonderzoek naar de werking van het menselijk lichaam, planten en micro-organismen.

Lees hun verhaal

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs