Industry & Manufacturing

Industry & Manufacturing

Op vlak van HR staat veel op het spel in deze sector. Hudson staat deze beslissingsnemers uit dagelijks bij om antwoorden te formuleren op hun uitdagingen.

De industrie vormt een belangrijk fundament van zowel onze lokale en nationale, als globale economie. De technologische vooruitgang en de continue druk om te innoveren, resulteren vaak in indrukwekkende verwezenlijkingen. Maar ook de wereldwijde concurrentie, het drukken van de productiekosten en steeds strengere milieuwetgevingen vormen stevige uitdagingen binnen deze sector. Op vlak van HR staat ook veel op het spel: inzetten op employer branding in tijden dat technische beroepen niet steeds naar waarde geschat worden, getalenteerde profielen aantrekken, salarisverhogingen doorvoeren, investeren in voortgezette opleiding en omscholing, etc. Hudson staat de beslissingsnemers uit deze sector dagelijks bij om antwoorden te formuleren op deze uitdagingen.

A-kwadraat is een maatwerkbedrijf met meer dan 500 personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

BMT Groep is een familiaal bedrijf binnen de industriesector, voornamelijk bekend voor zijn tandwiel- en glasactiviteiten.

John Cockerill gebruikt hun innovativiteit en jarenlange expertise om unieke grootschalige technische oplossingen te ontwikkelen.

Lees hun verhaal

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs