Werken bij Hudson

Zoek jij een veelzijdige job bij een betrokken werkgever en draag je klantentevredenheid hoog in het vaandel? Dan past jouw DNA misschien wel bij dat van ons!

Het zit in ons DNA

Bij Hudson zoeken we geen medewerkers voor functie X, Y of Z. We leren jou graag goed kennen om vervolgens te kijken of jouw DNA past bij dat van ons, los van een specifieke functie. Als die match er is, kan dat de start zijn van een mooi verhaal. En hoe ziet het Hudson DNA er dan precies uit?

Authentieke relaties

Bij Hudson start alles vanuit inhoud en relaties. Onze medewerkers gaan vertrouwensrelaties aan met hun klanten en kandidaten, waarvoor ze dagelijks het verschil proberen maken. We voelen ons opperbest in onze rol als HR opinion leader. We durven als organisatie standpunten in te nemen.

Huis van kwaliteit

Bij Hudson leert u een vak. Onze collega’s kenmerken zich door een grote leergierigheid. We bieden kwalitatieve opleidingen. Die drive naar constante zelfontwikkeling maakt de hele organisatie sterker. We dompelen onze medewerkers onder in de gecertificeerde Hudson-methodologie. Tegelijk zorgen we voor professionele groei, dankzij interessante opdrachten bij klanten en boeiende interne projecten. Onze trainingsprogramma’s zijn ook steeds gekoppeld aan netwerkmomenten zodat collega’s elkaar beter leren kennen en kennis kunnen uitwisselen.

Waardengedreven intrapreneurs

Wie bij Hudson aan de slag gaat, merkt snel dat je hier jezelf kunt zijn. Onze medewerkers komen terecht in een omgeving waarin het fijn is om jezelf te ontwikkelen, opdrachten vast te pakken en ze vanuit onze waarden in te vullen.

Integriteit, respect, samenwerking, verantwoordelijkheid krijgen en opnemen, en autonomie vormen bij Hudson belangrijke waarden. Ze scheppen de context waarin onze medewerkers met elkaar, hun management en hun klanten werken. Voor onze medewerkers is werken bij Hudson een passie. Het voelt niet als een job van 9 tot 5. Gedreven om zelf het verschil te maken voor klanten, is wat onze collega’s drijft.

Je potentieel waarmaken

Bij Hudson streven we steeds naar een win-winsituatie waarin jij je potentieel kan ontwikkelen. Je komt terecht in een relatief kleine organisatie met vele mogelijkheden. Je kan er carrière maken via trajecten die gericht zijn op inhoudelijke groei. Geen one size fits all aanpak, maar met aandacht voor het individu. Zo kan ja continu  bijleren, bijdragen en op verschillende manier verbonden blijven: als collega, als klant, als ambassadeur en als lid van de Hudson community.

Zorg dragen voor elkaar

Hudson draagt zorg voor zijn mensen, maar ook onze collega’s dragen zorg voor elkaar en maken samen graag plezier.  Een gezamenlijke sportactiviteit of een teambuilding gaan hand in hand met de ruimte voor overleg en teammeetings. Successen vieren we samen, net als verjaardagen of belangrijke gebeurtenissen in het leven van onze medewerkers, die zich flexibel kunnen organiseren in de privésfeer. We bouwen samen aan het nieuwe Hudson waarin welzijn en duurzaamheid belangrijk zijn.

De warme contacten met collega’s en de vertrouwensrelatie met klanten, dat is wat ons als Hudson collega’s verbindt.
Miek Smesman
Director Human Resources

Alle neuzen in dezelfde richting

Werken bij Hudson kan in zeer uiteenlopende functies. Alle verschillende medewerkers samen houden echter één gemeenschappelijk doel voor ogen: organisaties helpen om het potentieel van hun mensen maximaal te benutten. Van een HR Officer Onsite, die bij de klant werkt, een consultant, of een IT-specialist tot een backoffice-medewerker die onze klanten en kandidaten bijstaat - al onze Hudson-collega’s dragen elk op hun manier bij tot dat ene doel.

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs