Healthcare

Healthcare organisaties hebben nood aan een specifieke zorg op vlak van HR. Het juiste talent aanwerven en begeleiden is een kwestie van waarden, verbinding en respect voor de eigenheid.

Voor Hudson staat HR in de zorgsector gelijk aan HR met een zachte hand. Ons healthcare team heeft een sterke voeling met zorgorganisaties en hun cultuur. Van daaruit kan het de noden van een instelling goed in kaart brengen om met respect voor die cultuur een harmonieuze samenwerking op te bouwen.

Het warm contact en het wederzijds begrip koppelen we aan een gedegen kennis van het zorglandschap. Vanuit ons inzicht in de zorgnetwerken, de structuren en de raden van bestuur bieden we HR-ondersteuning van a tot z.

Deze HR-dienstverlening focust op zorgprofielen in de brede zin van het woord. Hudson Healthcare vindt en ontwikkelt typische zorgprofielen zoals verpleegkundigen of clusterhoofdverpleegkundigen, maar ook directeurs in een ziekenhuis, in de patiëntenzorg, in een woonzorgcentrum of in een andere zorginstelling.

Daarnaast zetten onze specialisten net zo goed in op atypische zorgprofielen, zoals een IT-specialist, een finance manager of een operationeel verantwoordelijke van een operatiekwartier.

Hudson beschikt over een uitgebreide database met zorgprofielen en over interessante onderzoeksinzichten. Onze jaarlijkse salarisenquête, de HR Barometer die we in samenwerking met Vlerick Business School uitvoeren en de TopEx salarisstudie bevatten stuk voor stuk gegevens waarmee we het HR-beleid van een zorginstelling vormgeven.

Naast het selecteren en rekruteren van zorgprofielen, staan onze consultants klaar om u te ondersteunen met

Gerelateerde verhalen

Novartis is een onderneming in de gezondheidssector, met hoofdkantoor in Zwitserland, die oplossingen aanbiedt aan de veranderende behoeften van de patiënten.

AZ Groeninge is lid van het ziekenhuisnetwerk E17 waar kwaliteitsvolle en toegankelijke zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal staat.

Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) verricht baanbrekend basisonderzoek naar de werking van het menselijk lichaam, planten en micro-organismen.

Lees hun verhaal

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs