Persoonlijkheid

Onze persoonlijkheidsvragenlijsten geven u een gedetailleerd en objectief overzicht van de persoonlijkheidskenmerken die bepalend zijn voor professioneel gedrag en prestaties.

Een unieke puzzel

We zijn allemaal verschillend. Onze unieke persoonlijkheid bepaalt in grote mate hoe we met collega’s samenwerken, uitdagingen aanpakken, doelen nastreven, met tegenslagen omgaan of een team leiden. Onze karaktereigenschappen beïnvloeden ons professioneel gedrag, maar ook onze integratie binnen een bepaalde bedrijfscultuur en onze toekomstige werkprestaties binnen een specifieke functie.

Prestatie en gedrag voorspellen

Iemands persoonlijkheid valt echter moeilijk te peilen tijdens een interview. De Personality Questionnaires van Hudson zijn ontworpen om precies dat te doen. Onze persoonlijkheidsvragenlijsten geven u een gedetailleerde en objectieve analyse van de persoonlijkheidseigenschappen van een (kandidaat-)medewerker die bepalend zijn voor zijn of haar professioneel gedrag, betrokkenheid, prestaties en groeipotentieel doorheen de employee lifecycle.

Persoonlijkheid & wetenschap

Onze persoonlijkheidsvragenlijsten zijn wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op het Big 5-model. Aan de hand van een hele reeks stellingen geven de deelnemers aan wat hun gedragsvoorkeuren zijn in verschillende situaties. Deze stellingen zijn steeds relevant binnen een professionele omgeving en peilen de persoonlijkheidsindicatoren. De aangeduide voorkeuren worden vervolgens vergeleken met de antwoorden van de normgroep. Zo destilleren we de verschillende en unieke persoonlijkheidsdimensies van een deelnemer.

Persoonlijkheid in kaart gebracht

Onze Personality Questionnaires vormen steeds de basis voor onze brede waaier aan rapporten. Wij voorzien zeer gedetailleerde rapporten, bestemd voor HR-experten die getraind zijn in het hanteren van de Hudson-methodologie. Daarnaast bezorgt Hudson ook laagdrempelige rapporten, voorzien van coaching tips en ontwikkelingsadvies. Zo bieden we de deelnemer ook een boeiende ervaring, die uw merk en imago alleen maar versterkt.

Onze tools in huis halen?

Geef uw HR-team de beste tools om het potentieel van een (kandidaat-)medewerker aan te boren en optimaal in te zetten. Alle Hudson HR-tools kunnen aangekocht worden. Wij voorzien ook telkens de nodige opleiding om uw eigen medewerkers vlot met de tools te leren werken, de data correct te interpreteren en er de juiste acties aan te koppelen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Onze Persoonlijkheidsvragenlijsten

Business Attitudes Questionnaire

Professional Attitudes Continuum Questionnaire

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs